آزمایشگاه شیر پاستوریزه پگاه گیلان از سال 1391 موفق به اخذ گواهینامه استاندارد ISO 17025 از سازمان تائید صلاحیت استاندارد ایران و همچنین از همان سال آزمایشگاه همکار اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی استان گیلان میباشد. استاندارد فوق درخصوص آزمون های شیمیایی و میکروبی محصولات لبنی از جمله شیر پاستوریزه ، شیر استریلیزه ، شیرهای طعم دار استریلیزه ، خامه استریلیزه ، ماست ، ماست طعم دار ، دوغ گازدار ، دوغ بدون گاز ، پنیر و محصولات غیر لبنی از جمله نوشیدنی گیاهی گازدار و نوشابه گازدار اخذ گردیده است.

2 دیدگاه ها

  1. nader گفت:

    با سلام
    احتراما میخواستم بدونم که آیا این دوغ کفیر پگاه از همان کپک کفیر درست میشه یا خیر؟
    با سپاس

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *