شرح فعالیت ها

http://gilan.pegah.ir/wp-content/uploads/2016/04/17025Lab_14014.png آزمایشگاه شیر پاستوریزه پگاه گیلان از سال 1391 موفق به اخذ گواهینامه استاندارد ISO 17025 از سازمان تائید صلاحیت استاندارد ایران و همچنین از همان سال آزمایشگاه همکار اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی استان گیلان میباشد. استاندارد فوق درخصوص آزمون های شیمیایی و میکروبی محصولات لبنی از جمله شیر پاستوریزه ، شیر استریلیزه ، شیرهای طعم دار استریلیزه ، خامه استریلیزه ، ماست ، ماست طعم دار ، دوغ گازدار ، دوغ بدون گاز ، پنیر و محصولات غیر لبنی از جمله نوشیدنی گیاهی گازدار و نوشابه گازدار اخذ گردیده است.

2 پاسخ به “شرح فعالیت ها”

  1. nader گفت:

    با سلام
    احتراما میخواستم بدونم که آیا این دوغ کفیر پگاه از همان کپک کفیر درست میشه یا خیر؟
    با سپاس

    • pegah گفت:

      با سلام
      لطفا جهت اطلاعات بیشتر با ID تلگرام زیر ارتباط برقرار کنید . کارشناسان پاسخگوی شما هستند. با سپاس
      @Pegahgilandairy

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − پانزده =